top of page

Έναρξη νέας ιστοσελίδας της Π.Ν.Ο


Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Με χαρά σας υποδέχομαι στην έναρξη της λειτουργίας της νέας και ανανεωμένης ιστοσελίδας της Π.Ν.Ο η οποία συμπίπτει χρονικά αφενός μεν με την έναρξη του δεύτερου αιώνα ζωής από την ίδρυση της Ομοσπονδίας και αφετέρου με τις νέες αλλαγές στα διοικητικά μας δρώμενα.

Στόχος μας είναι, μέσα από το καθημερινά ανανεωμένο περιεχόμενο του site μας, να σας ενημερώνουμε συνεχώς με σαφήνεια και πληρότητα για τις εξελίξεις, τις θέσεις και τις διεκδικήσεις του κλάδου μας και κυρίως με ένα σύγχρονο τρόπο να αναδεικνύουμε τα προβλήματα και τις ανάγκες μας, προβάλλοντας ταυτόχρονα τις αξίες, αλλά και τις αγωνίες των απανταχού Ελλήνων Ναυτεργατών, όλων των ειδικοτήτων.

Στο πλαίσιο λοιπόν αυτής της συλλογικής προσπάθειας και του ξεκινήματος της νέας ιστοσελίδας σας καλούμε, για μια ακόμη φορά, να εμπιστευτείτε την Οργάνωσή μας ώστε ενωμένοι σαν μια γροθιά και με μια ψυχή να διεκδικήσουμε και να αγωνιστούμε για όλα όσα μας ανήκουν.

Αυτό που όλοι επιδιώκουμε με τη νέα μας προσπάθεια στην Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία είναι η αλλαγή και όχι η συνέχεια παλιών αντιλήψεων! Και είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί θα το πετύχουμε.

Ακολουθήστε μας στην ενημέρωση και στους αγώνες!

Comentários


bottom of page